artemis21 0 ارسال شده در مهر 89 درود دوستان هر چی میگردم نمیتونم جایی واسه آپلود قالب سایت پیدا کنم. تو کدوم نب هست؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید برای نصب قالب از مسیر زیر اقدام کنید مدیریت سایت / گسترش ها / [ نصب/حذف] پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
artemis21 0 ارسال شده در مهر 89 سپاس گرامی. اما در مدیریت تبی به نام گسترش نیست!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 اگر از نسخه انگلیسی جوملا بهره می برید به این تب برید Extensions و بعد از طریق Install/unistall قالب رو نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
artemis21 0 ارسال شده در مهر 89 ممنون دوست عزیزم. در منو فارسی امکانات/حذف و نصب بود. منو رو انگلیسی کردم پیداش کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 بله درسته معمولا برخی قسمتها که تیم های مختلف فارسی ترجمه می کنن ممکنه متفاوت باشه پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر