fbi 0 ارسال شده در خرداد 91 اوجوری که شما میگید که میشه ماموریت غیر ممکنم به نظرم بهترین راه اینه که مطالب رو بر طبق نام مستعار ها سورت کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در خرداد 91 من چندین روز وقت گزاشتم و تمام alias ها رو تنطیم کردم و مقادیر متفاوت گزاشتم ولی بازم مشکل حل نشد لطفا یکی به دادم برسه دیگه دارم دیونه میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در خرداد 91 من تمام alias ها رو چک کردم و تکراری ها رو تغیر دادم(ممکنه چند تاییش از دستم در رفته باشه) اما وقتی میرم دیباگ رو میبینم هنوز همون تعداد خطا مربوط به alias های تکراری رو میده باید چی کار کرد یه سوال شما گفته بودید alias ها نباید تکراری باشند احیانا منظورتون title_alias یا title که نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در خرداد 91 کسی نبود اگه بخوام دستی آپدیت کنم بهتر نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر