arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من هرچی گشتم نتونستم واسه بازی انلاین داخل جوملا چیزی پیدا کنم حتی داخل سایت های دیگه البته منظور اینکه پیدا نکردم یعنی اینکه مناسب نبودن همه قیلطر بودن یعنی افزونه رو نصب میکردم اما داخل سایت روی بازی ها کلیک میشد صفحه ی فیلترینگ می یومد که الهی سایش همیشه بالای سرمان باشد بعضی ها هم کلا باز نمیشد و مشکل داشت حالا اگر واسه این جوملای قدرت مند دوتا بازی نیست بگین یه فکر دیگه بکنیم واسه درخواست های دوستانمان با تشکر از همه ی دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 منظورتون چه بازی هایی هستش؟ یه کم کاملتر توضیح بدین دیگه! یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 چشم من میخام داخل سایت بازی انلاین بذارم هر نوع بازی که باشی فرقی نداره البته من بازی فلش میخام سایت من سایت بازی نیست که بخام کلا به بازی اختصاص بدم اما یکی دو تا هم باشه بعد نیست که بازدید کننده ها بیکار نباشن افزونه ای میخام حالا اگه نیست اگه بتونم جایی بازی فلش دانلود کنم و روی سایت اپلود کنم بازم خوبه ما راضی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز بد نبود یک سرچی می زدید!! لیست افزونه های بازی آنلاین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز من سرچ کردم اما اگه کامل میخوندید نوشتم همش فــ.یــ.لــ تره من این مطلب رو دو باره دارم مینویسم نمیدونم چرا قبلی از همین پست پاک شده خلاصه کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خب دوست عزیز این فییللتتر بودن ادرس مربوط به ای اس پی شما هستش می تونید از راه های دیگه برید و این سایت رو ببینید ما مرجعی جز جوملای جهانی نداریم که ادرس دیگه ای به شما بدیم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 با اجازه آقاي مانيان، برين به سايت مطلب ها كه مال آقاي مانيان هست اونجا چند صد بازي آنلاين گذاشتن كه همشون با فلشه!! فكر كنم لينكي هم وجود داره كه ميتونيد كد بازي ها رو بگيرين بذارين تو سايت خودتون. تا 2-3 هفته پيش منم خيلي تو سايتشون بازي ميكردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز من از کامپوننت arcadegames استفاده می کنم. این کامپوننت امکان اضافه کردن بازی آنلاین را نداره!! خودش یک سری بازی داره که از سرور خودش دانلود می کنه!!! من لیستی که بهتون دادم را برید یکی یکی افزونه هاشو تست کنید انشالله یکیش به کارتون میاد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 با تشکر از همه دوستان ما رو شرمنده کردید عزیزان من که همه رو نصب کردم به جایی نرسیدم یه جایی معرفی کنید که بازی فلش دانلود کنم بذارم توی هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اردیبهشت 91 miniclip.com بااحترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 miniclip.com بااحترام بسیار ممنون اما نمیشه دانلودشون کرد عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام ابتدا در گوگل سرچ کنید "دانلود بازی فلش " بازی رو که دانلود کردید، کارهای زیر را انجام دهید 1-ابتدا فایل فلش را در فضای مجانی یا فضای اختصاصی برروی وب قرار دهید .(مانند قراردادن عکس ) 2- کد زیر را در قسمت html صفحه یادداشت کپی کنید . 3- پارامتر های آن مثل آدرس فایل فلش و اندازه طول و ارتفاع فایل را کامل کنید . کد : P align=center> توجه كنيد كه در قسمت width بايد عرض فايل فلش و در قسمت Height بايد طول يا همون ارتفاع فايل رو وارد كنيد . دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در اردیبهشت 91 یک دنیا سپاس:thankyou: اما فکر میکنم کدتون قاطی شده میشه دوباره بذارینش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 بفرمایید یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر