alireza10025 6 ارسال شده در اردیبهشت 91 باسلام دوستان در نقشه سایت من نام آدرس سایت دوستان ( منظور لینک دوستان) هم هست حالا من برای اینکه اونها نباشن همه منوها را از نقشه حذف کردم ولی دوباره اون سایتها هستند اگر من کامپوننت را پاک کنم و دوباره نصب کنم ایندکس شدن دوباره طول میکشه یا بلافاصله ایندکس انجام میشه و اگر نقشه را uninstall کردم پلاگینی هم باید پاک بشه یا فقط همین کامپوننت باید پاک بشه و اگر پلاگینی هم وجود داره آیا آنها را هم باید فعال میکردم لطفا اگه پلاگینی وجود داره اسمشونو اگه میدونید بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام در مورد مشکل اولتون باید بگم که اگه کامپوننت نصب بشه و بعد مدتی حذف بشه ربطی در سرعت ایندکس شدن نداره. اگر سایت از دسترسی خارج باشه امکان ایندکس شدن از بین میره. اگه دوباره نصب کردین فقط کافیه دوباره آدرس نقشه رو به گوگل وبمستر بدید تا صفحات ایندکس بشه. اگر نقشه را uninstall کردم پلاگینی هم باید پاک بشه یا فقط همین کامپوننت باید پاک بشه و اگر پلاگینی هم وجود داره آیا آنها را هم باید فعال میکردم لطفا اگه پلاگینی وجود داره اسمشونو اگه میدونید بفرمائید جمله ی بالا رو متوجه نشدم! یکم واضح تر توضیح بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر