رفتن به مطلب
alireza10025

تنظیمات نقشه سایت xmap

پست های پیشنهاد شده

باسلام

دوستان در نقشه سایت من نام آدرس سایت دوستان ( منظور لینک دوستان) هم هست حالا من برای اینکه اونها نباشن همه منوها را از نقشه حذف کردم ولی دوباره اون سایتها هستند اگر من کامپوننت را پاک کنم و دوباره نصب کنم ایندکس شدن دوباره طول میکشه یا بلافاصله ایندکس انجام میشه و اگر نقشه را uninstall کردم پلاگینی هم باید پاک بشه یا فقط همین کامپوننت باید پاک بشه و اگر پلاگینی هم وجود داره آیا آنها را هم باید فعال میکردم لطفا اگه پلاگینی وجود داره اسمشونو اگه میدونید بفرمائید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

در مورد مشکل اولتون باید بگم که اگه کامپوننت نصب بشه و بعد مدتی حذف بشه ربطی در سرعت ایندکس شدن نداره.

اگر سایت از دسترسی خارج باشه امکان ایندکس شدن از بین میره.

اگه دوباره نصب کردین فقط کافیه دوباره آدرس نقشه رو به گوگل وبمستر بدید تا صفحات ایندکس بشه.

اگر نقشه را uninstall کردم پلاگینی هم باید پاک بشه یا فقط همین کامپوننت باید پاک بشه و اگر پلاگینی هم وجود داره آیا آنها را هم باید فعال میکردم لطفا اگه پلاگینی وجود داره اسمشونو اگه میدونید بفرمائید

جمله ی بالا رو متوجه نشدم! یکم واضح تر توضیح بدید

یا حق

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...