ahmad123456 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من رمز هاستم را تغییر دادم و در فایل configuration.php نیز تغیرات لازم را به وجود آوردم حالا سایت بنده این ارور ها را می دهد Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/shahidja/public_html/configuration.php:1) in /home/shahidja/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/shahidja/public_html/configuration.php:1) in /home/shahidja/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/shahidja/public_html/configuration.php:1) in /home/shahidja/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426 وارد قسمت مدیریت سایت هم نمی توانم بشوم همین ارور بالا را می دهد و پس از وارد کردن رمز و پسورد دوباره به صفحه اصلی سایت وارد می شود لطفا راهنمایی فرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به جومینا خوش آمدید با تغییر رمز هاست که نباید چنین مشکلی پیش بیاد ! در فایل کانفیگ چه تغییراتی اعمال کردید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad123456 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 در کانفیگ فقط در قسمت ftp_pass رمز قبلی هاست را پاک و رمز جدید را وارد نمودم البته ابتدا کانفیگ را دانلود و تغییرات رادادم و دوباره برروی هاست آپلود نمودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 اگه بک آپی از فایل کانفیگ قبلیتون دارین اون رو مجددا به هاست منتقل کنین و تنظیمات ftp رو از مدیریت جوملا انجام بدین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام عرفان جان لیشون به صفحه مدیریت دسترسی ندارند و نمیتونن تنظیمات اف تی پی رو تغییر بدن !!! شما اول فایل کانفیک قبلی رو جایگزین کن اگه درست نشد اخرین بک آپت رو ریستور کن امیدوارم قبل از انجام اینکارا از سایتت بک اپ گرفته باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad123456 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 متاسفانه نه بک آپ از کانفیگ دارم نه از سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 آقا مرتضی گل منم که همینو گفتم، گفتم اول فایل قبلی رو برگردونن تا بتونن وارد مدیریت بشن. اگه یادتونه که چه تغییراتی دادین فایل کانفیگ رو، به همون حالت قبلی برگردونین شاید حل بشه یا یه فایل کافیگ جدید از پک جوملا بگیرین و تنظیمات قبلی تون رو روش پیاده کنین و مجددا به هاست منتقل کنین. شما قبل از تغییر فایل کانفیگ کار دیگه ای انجام ندادین، مثلا نصب افزونه یا چیز دیگه ای؟ ضمنا اگه بک آپ ندارین میتونین به مدیر هاستتون بگین آخرین بک آپ رو برگردونن براتون. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad123456 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون كانفيگ رو تعويض نمودم حل شد ممنون از لطقتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر