mehrdadali14 4 ارسال شده در مهر 89 باسلام دوستان من داشتم یک سایت جوملایی برای یک موسسه آموزشی طراحی میکنم قسمت بخشنامه ها رو نمی دونم با چه کامپوننتی درست کنم که هم آپلود بخشنامه ها آسان بشه و هم بقیه بتون آنلاین بخون و یا دانلودش کنند ؟ کسی راه حل خوبی واسه این مورد سراغ داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در مهر 89 1-میتونی یه مجموعه ایجاد کنی و مطالب بخشنامه رو توی اون قرار بدی 2-از ماژول آخرین مطالب کپی بگیر و اون روی روی همون مجموعه تنظیم کن تا فقط مطالب همون مجوعه رو نشون بده 3- موقعیت ماژول رو هر جایی که دلت خواست توی قالب قرار بده و مشاهده روبرای هر سطح کاربری که دوست داری فعال کن تعداد نمایش رو هم میتونی تنظیم کنی که چند مطلب آخر رو نمایش بده 4- اگر هم بخشنامه های خودشون رو اسکن کرده باشن که میتونی آپلود کنی و لینک بدی که دانلود کنن یا بصورت عکس اسکن کن و درون مطلب بزار( اینجاهاش بیشتر سلیقه ایه) 5- موفق باشی این پیشنهاد من هست اگه دوستان پیشنهاد بهتری دارن لطفا مطرح کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز 1- اینکه بخشنامه چون امضا میشه خوب طبیعی که باید اسکنش کنند خوب اسکن رو وقتی بعنوان عکس وارد مقاله میکنید بخاطر حجم بالا یکمی بازکردن صفحه رو کند می کننه من می خواستم از یک کامپوننت حرفه ای تر واسه اینکار استفاده کننم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر