احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در فروردین 91 سلام من چند بار خواستم كامپوننت يا ماژول نصب كنم ولي متاسفانه اين ارور رو ميده • Unable to write entry Warning: file_put_contents(/home/football/public_html/tmp/install_4f76ea8ac954c/) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Is a directory in/home/football/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 304 ممنون ميشم راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از چه طریق نصب می کنید؟ پیرامون این مشکلات قبلا بارها و بارها بحث شده ! مسیرهای tmp و cache رو بررسی کنید قابل نوشتن باشند فضای هاست رو بررسی کنید که از فضای کافی برخوردار باشید نصب افزونه رو در 2 حالت ftp بررسی کنید... 1. فعال بودن ftp و 2. غیر فعال بودن ftp این مقاله رو نیز مطالعه کنید: http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/44-1389-09-27-10-52-40/282-xmllearning-joomla.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در فروردین 91 اقا متاسفانه مشكل حل نشد من چند بار هاست رو پاك ركدم و مجدد جوملا رو نصب كردم ولي اثري نداشت اين مشكل به نظرتون براي چي پيش اومده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام با تمام افزونه ها این مشکل رو دارید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. اطلاعات ورود به مدیریت هاست + اطلاعات ورود به مدیریت سایت + لینک این تاپیک را برای پ خ کنید تا برسی کنم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر