3bita 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام بر اساتید محترم تو این تایپک میخوام افزونه های که برا 2.5 وجود ندارن و بسیار کاربردی هستن رو بنویسم اگر افزونه ای از قلم افتاد دوستان اضافه کنن 1-افزونه پرداخت آنلاین بانکی (نسخه رایگان در دسترس نیست ) 2-افزونه قدرتمند فرم ساز مثل آر اس فرم (فعلا در دسترس نیست ) 3-افزونه نمایش پیشرفت پروژه (لااقل من ندیدم به جز یکی دوتا که اصلا مناسب اینکار نبودن ) 4-افزونه تیکت و پشتیبانی حرفه ای (نسخه رایگان در دسترس نیست ) 5-افزونه های پیامکی 6-خبرنامه حرفه ای و محبوب فارسی (فعلا موجود نیست ) 7-افزونه نظرسنجی مناسب و فارسی (در دسترس نیست ) و... که دوستان در ادامه اضافه خواهند کرد البته اینای که من نوشتم افزونه های هستن که هر سایت جوملایی باید داشته باشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام 1- هست فک کنم برای بانک ملت منتشر شده 2- آر اس فرم با جوملا 2.5 هم سازگار شده 3 الی ... هم انشائ الله در آینده منتشر خواهد شد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3bita 12 ارسال شده در فروردین 91 سلام اقای دفاعی عزیز برای ملت!!!؟برای دیگر بانکها مانند زرین پال؟؟ و اینکه ار اس فرم فارسی موجود هست الان ؟؟؟ البته یکی دیدم تو یه سایت فارسی برای2.5 تست نکردم از دوستان اگه نسخه فارسی شده رو دارن لینک بدن کاملا فارسی شده باشه انشالله افزونه های دیگر هم هر چه سریعتر منتشر میشن از اساتید گرامی درخواست دارم افزونه ای بانکی و فرم ساز رو هر چه سریعتر بهینه کنن برا2.5 چون خیلی ضروری برای جوملا با سپاس:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر