newestgame 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان با تشکر از همه ی دوستانی که من رو راهنماییی کردند اگه امکانش هست قالب بازی سنتر رو می خواستم البته نمی دونم خودش نوشته یا مدیریت محتواست ولی یه چیزی رو فهمیدم اینه که دو قالب سایت های bazicenter و gameseason یه شباهت هایی با هم دارند ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام دوست عزیز کمی صبور باشید عید هستو همه مشغول... سایت بزی سنتر از جوملا استفاده نمی کنه ولی میشه مثل همین قالب رو برای جوملا هم بصورت اختصاصی نوشت .... زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
newestgame 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام بعد از یه روز گذشتن خبری نشد گفتم ببینم کسی هست بتونه اینو برای من طراحی کنه .؟ قالب بازی سنتر Bazi Center نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز همون طور که آقای شمسی فرمودند شما میتونید سفارش بدید تا براتون قالبی مثل این سایت طراحی بشه... در پیام خصوصی سفارش بدید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
newestgame 0 ارسال شده در فروردین 91 ببخشید دوستان من بازم دارم این سوال رو می کنم می خواستم ببینم یه قالبی نیستش که شبیه باشه یعنی نه که خودش باشه شبیه اونا باشه بازی سنتر گیم سیزن حتما یه قالبی هستش که شبیه باشه حت اگه یه خورده هم شبیهش بود کافیه ورژنش مهم نیست فقط منوش خیلی مهم هست یه همچنین منویی وجود نداره بگه نیست یه قالب معرفی کنید برای جوملا ولی ترجیحا 1.7 باشه لطفا کمک کنید : ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز لطفا اسپم ندید این قالب برای جوملا نیست برای هیچ سیستم دیگه ای هم نیست چون بصورت اختصاصی برای سایت بازی سنتر طراحی شده اگه همین رو می خواید بگید تا دوستانی مثل اقای شمسی یا مرادی براتون طراحی کنن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
newestgame 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز لطفا اسپم ندید این قالب برای جوملا نیست برای هیچ سیستم دیگه ای هم نیست چون بصورت اختصاصی برای سایت بازی سنتر طراحی شده اگه همین رو می خواید بگید تا دوستانی مثل اقای شمسی یا مرادی براتون طراحی کنن موفق باشید سلام دفاعی جان عزیز اگر من به شما ثابت کنم که این قالب وجود دارد برای دانلود و بگم با چه سیستمی است آنوقت چی میتوانید برام جور کنید ؟ خواهش میکنمتبدیلش به جوملا رو نمی دونم البته خودم پیدا نکردم چون باید انگلیسی سرچ کنی کسی هست به من در این زمینه که اون قالب من ممئنم اصلا خود سایت بازی سنتر نوشته که با چه سیستمی هست منو کمک کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 سلام شبیه به این قالب برای فروش هست کمی جست و جو کردن خالی از لطف نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
newestgame 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام شبیه به این قالب برای فروش هست کمی جست و جو کردن خالی از لطف نیست داداش ببخشید دمت گرم که بهم کمک کردی من چیو باید سرچ کنم ؟؟؟؟؟ :huh: حداقل اسم قالب یه چیزی بگو بعد ولی دمت گرم حداقل یکی پیدا شد میتونی بگی کدوم سایت ؟ :thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در فروردین 91 عزیز اگر شما اعلام کنید دنبال قالب های تجاری هستین یا رایگان... بنده راهنماییتون میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر