rose 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام می شه یکی کمک کنه ببینم چه بلایی سر سایتم اومده؟ ( تمامی لینک ها به مطالب خطای 404 می ده: مثلا در سمت چپ منوی اخبار رو ببینید ؛ لینک ها اینجوری شدند!!!!! لینک : *** تبدیل شده به : *** این بلا سر همه ی مطالب اومده! چه کار باید بکنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در اسفند 90 سئو خود جوملا را فعال کردید؟از افزونه سئو ی خاصی استفاده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در اسفند 90 سئو خود جوملا را فعال کردید؟از افزونه سئو ی خاصی استفاده کردید؟ همان اول که سایت رو راه انداختم، سئوی خود جوملا رو فعال کردم ... چند روزه که اینجوری شده؛ اول مقالات بخش گردشگری ( سمت راست ) اینجوری شد، من فکر کردم به خاطر ماژول جدیدی که بود اینجوری شده ولی حالا هر چی مطلب هست اینجوری شده!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. سئوی شما درسته و مشکلی نداره. برای اطمینان به تنظیمات سایت بروید و سئو را غیر فعال کنید. از ماژول آخرین اخبار استفاده می کنید؟ حذفش کنید و دوباره نصب کنید ببینید درسته میشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در اسفند 90 از ماژول آخرین اخبار استفاده می کنید؟ حذفش کنید و دوباره نصب کنید ببینید درسته میشه. موفق باشید. سلام ممنون که راهنمایی می کنید ولی فک نمی کنم مشکل از اون باشه... من جدیدا یه قالب یه همراه تعدادی ماژول و پلاگین خریداری و روی سایت نصب کردم .. گفتم شاید مشکل از اونا باشه اما با اینکه همه رو حذف کردم مشکل حل نشد ... تا حالا یه همچین چیزی ندیده بودم سئوی شما درسته و مشکلی نداره. برای اطمینان به تنظیمات سایت بروید و سئو را غیر فعال کنید. سئوی سایت رو غیرفعال کردم درست شد. ولی آخه چرا اینجوریه؟؟؟؟ قبلا که مشکلی با سئو نداشت!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام این مورد مربوط به هاست شما هست احتمالا به تازگی هاست شما توسط مدیر هاست ویرایش شده و تنظیمات جدید اعمال شده با مدیر هاست صحبت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر