هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود خدمت اساتید و دوستان جومینایی من به دنبال همیچین ماژولی که در لینک زیر هست میگردم ماژول منوی بالا که در موقعیت menu قرار گرفته دمو: http://demo.khalilan.com/kh_khalilan/ دوستا اگه همچین ماژولی دارن لطفا لینک بدن ما هم استفاده کنیم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 من این منو رو روی همین قالب دیده بودم قالبشو یادم نیست دقیقا اسمش چی بود اگه پیدا کردم میدم خدمتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام منظور شما کدوم ماژول هست؟؟ منوی آبشاری؟؟ اگر منوی آبشاری هست که باید بگم این منو با قالب پیاده سازی شده و به صورت ماژول نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز دقیقاً کجا رو میگید.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام منظور شما کدوم ماژول هست؟؟ منوی آبشاری؟؟ اگر منوی آبشاری هست که باید بگم این منو با قالب پیاده سازی شده و به صورت ماژول نیست... آره همون منو بالا شما کدش رو نمیتونید در بیارید از قالب؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 خیر دوست عزیز! این قالب بوسیله فریم ورک ساخته شده و کار سختی هست بهتر هست در گوگل دنبال منوی آبشاری باشید و از اون در سایتتون استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر