sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 سلام 2تا مشکل دارم الی این که ماژول اسلایدشو با ie hجرا نمیشه 2 اینکه قالبو چه جورب با ie بهینه کنم؟ :thankyou: این هم سایت www.attar.razavihost.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام از اسلاید شو شازگارتر استفاه کنید 2 - تو فروم سرچ کنید / از یک قالب دیگه استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 قالبو نمیتونم عوض کنم ماژول پیدا نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام برای سازگاری قالبتون با ie تو فروم سرچ کنید " فارسی سازی " اینم مقاله خوبی هستش بخونید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 گشتم مشکلم حل نشده این مراحلو کامل رفتم اما به جواب نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز css نویس بلد هستید ؟ اگه بل نباشید رفتن این مراحل فایدیی نخواهد داست چون این ماحل برا این است که شما cssی رو مخصوص ie طاحی و فقط در آن اجرا کنید / حلا شما دقیقا بفرمایید مشکل قالبتون چیه تا رسیدگی بشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 مشکل در منو های (منوی بالا،منوی سمت راست) در منوی بالا روشته ها در وسط کادر باتون قرار نداره و میاد سمت راستش یا ازش بیرون میزنه اسلاید شو کا نمیکنه css نویسی یاد ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام لطفا از اشکالاتی که گفتی برام عکس بگیر واینجا قرار بده و قالبتوهم برام پیام خصوصی کن یا اونم اینا قرار بده اگه وقت کنم { اگه کترش زیاد نباشه } برات درستش میکنم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز قالبتون به دستم رسید / از مشکلتون هم یک عکس برام بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 پیشاپیش از لطف شما ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 ie ازبرای طراحی در وب و توسعه برخی قالب ها و بعضی افزونه ها مشکلات لاینحل برای توسعه دهندگان درست می کنه. و طراحان از دستش نالانند. در یک کلام 2 راه در پیش دارید: از حساسیت خود در باره ie و کاربران استفاده کننده بکاهید. از خیر ماژول انتخابی و مورد نظر خود صرف نظر کنید. راه سومی ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 با بهینه کردن قالب با ie مشکل منوهای بالا که حل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام راستی یه افزونه های که اگه کسی با ei وارد سایت شما بشه یه پیام میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 سلام راستی یه افزونه های که اگه کسی با ei وارد سایت شما بشه یه پیام میده دارین بدینش؟ من به شدت نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام با بهینه کردن قالب با ie مشکل منوهای بالا که حل میشه؟ بله درست میشه ولی مشکل اینجاست که بهینه بشه یا نه / حل شدنی هست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در شهریور 89 با سلام با بهینه کردن قالب با ie مشکل منوهای بالا که حل میشه؟ بله درست میشه ولی مشکل اینجاست که بهینه بشه یا نه / حل شدنی هست یا حق به نظر شما من چیکار کنم.این دانشگاه سایتشو میخواد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام بهترین راهش اینکه از جایگزین مناسب استفاده کنید باز من اگه وقت کنم منو ها رو براتون درست میکنم این لینک ایکستنشنهایی که برای IE6 پیام میدن [download]http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/browsers-a-web-standards/8337?qh=YToxOntpOjA7czo4OiJpbnRlcm5ldCI7fQ%3D%3D[/download] [download]http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/browsers-a-web-standards/8619?qh=YToxOntpOjA7czo4OiJpbnRlcm5ldCI7fQ%3D%3D[/download] یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 اکستنش های پیام دهنده و یا نمایشگر هر گونه آلارم، دیگر در طراحی وب بروز و مدرن نیستند. بهترین کار نوشتن پیامی کوتاه در یکی از پنجره ها یا ماژول های در معرض دید هست که توصیه به استفاده مروگرهایی غیر از ie را به بازدید کنندگان یادآور بشود. یا مثلا می توانید لوگوی کوچک مرورگرهای مختلف را غیر از ie در پایین، کنار، فوتر یا حتی هدر سایت و یا هر جای دلخواه بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر