ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان قالب جوملا طراحي كرده ام ، ولي موقع نصب قالب خطا مي ده و ميگه كه فايل JInstaller را پيدا نكردم، اين فايل را از كجا بايد بيارم، آيا كد كه بايد به قالب اضافه كنم، لطفا راهنمايي كنيد.:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز با ارتیستر طراحی کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود شما فایل xml رو ساخته اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز با ارتیستر طراحی کردی؟ نه با ارتيستر طراحي نكردم، تمام كدهاش را خودم نوشتم با سلام و درود شما فایل xml رو ساخته اید؟ بله دوست من فايل xml را خودم ساختم، به نظر شما اشكال از كجا مي تونه باشه، فايل xml كه ساختم را با فايل xml قالب beez مقايسه كردم، شبه همديگه هستند ولي متاسفانه نفهميدم مشكل از كجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست گرامی قالب رو برا کدوم نسخه جوملا طراحی کردین؟ فایل xml رو بفرست تا برات درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام احتمالا در کدها جایی اشتباه کردید متن فایل xml قالبتون بذارید تا بررسی بشه این تاپیک ببینید خوبه http://forum.joomina.ir/thread-4153.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadreza.rstm 1 ارسال شده در اسفند 90 كد هاي فايل xml <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> im_IT 15 Feb 2012 Iran Mehr info@iran-mehr.org http://www.iran-mehr.org Copyright IRAN-MEHR 2012 . All rights reserved. Comercial Licens 2.5.0 TPL_BEEZ2_XML_DESCRIPTION css fonts html images javascript language component.php error.php index.php templateDetails.xml debug top left right search topmenue baner news fother topmenue en-GB/en-GB.tpl_beez_20.ini en-GB/en-GB.tpl_beez_20.sys.ini label="TPL_BEEZ2_FIELD_WRAPPERSMALL_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_WRAPPERSMALL_DESC" filter="integer" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_WRAPPERLARGE_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_WRAPPERLARGE_DESC" filter="integer" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_LOGO_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_LOGO_DESC" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_SITETITLE_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_SITETITLE_DESC" filter="string" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_DESCRIPTION_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_DESCRIPTION_DESC" filter="string" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_NAVPOSITION_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_NAVPOSITION_DESC" filter="word"> TPL_BEEZ2_OPTION_AFTER_CONTENT TPL_BEEZ2_OPTION_BEFORE_CONTENT label="TPL_BEEZ2_FIELD_TEMPLATECOLOR_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_TEMPLATECOLOR_DESC" filter="word"> TPL_BEEZ2_OPTION_NATURE TPL_BEEZ2_OPTION_PERSONAL نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در اسفند 90 كد هاي فايل xml <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> im_IT 15 Feb 2012 Iran Mehr info@iran-mehr.org http://www.iran-mehr.org Copyright IRAN-MEHR 2012 . All rights reserved. Comercial Licens 2.5.0 TPL_BEEZ2_XML_DESCRIPTION css fonts html images javascript language component.php error.php index.php templateDetails.xml debug top left right search topmenue baner news fother topmenue en-GB/en-GB.tpl_beez_20.ini en-GB/en-GB.tpl_beez_20.sys.ini label="TPL_BEEZ2_FIELD_WRAPPERSMALL_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_WRAPPERSMALL_DESC" filter="integer" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_WRAPPERLARGE_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_WRAPPERLARGE_DESC" filter="integer" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_LOGO_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_LOGO_DESC" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_SITETITLE_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_SITETITLE_DESC" filter="string" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_DESCRIPTION_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_DESCRIPTION_DESC" filter="string" /> label="TPL_BEEZ2_FIELD_NAVPOSITION_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_NAVPOSITION_DESC" filter="word"> TPL_BEEZ2_OPTION_AFTER_CONTENT TPL_BEEZ2_OPTION_BEFORE_CONTENT label="TPL_BEEZ2_FIELD_TEMPLATECOLOR_LABEL" description="TPL_BEEZ2_FIELD_TEMPLATECOLOR_DESC" filter="word"> TPL_BEEZ2_OPTION_NATURE TPL_BEEZ2_OPTION_PERSONAL دوست گرامی من فکر می کنم شما کلا فایل xml قالب دیگه رو ی xml قالبتون کپی کردین و ممکنه بعضی پوشه ها یا فایل ها رو شما نداشته باشید مثلا این قسمت رو ببینید en-GB/en-GB.tpl_beez_20.ini en-GB/en-GB.tpl_beez_20.sys.ini شما این فولدر رو رو احتمالا ندارید تو قالبتون باید فایهایی که اینجا نصب میشه در قالبتون موجود باشه که احتمالا ندارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر