e601 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام 2 روزه دنبال یه منوی بدرد بخور و زیبا برای سایتم میگردم ولی هر چی که معرفی شده همشون معمولی و بی ریخت هستن ! بعضی از قالبها به همراه خودشون منوهای شیکی دارن ، نمیشه همونها رو یه جوری مستقل بدون قالب استفاده کرد؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام از منو ساز جومینا استفاده کنید /. به این راحتی نیست ! بخصوص برای شما/. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 بنده هم به شما منو ساز جومینا رو پیشنهاد میکنم. این کامپوننت طوری طراحی شده که شما میتونی تصاویر منوی مورد نظر رو با هر قالبی که دوست داری طراحی کنی. من خودم همیشه از همین کامپوننت استفاده میکنم و جا داره همینجا از تمام برو بچه های زحمت کش جومینا بخصوص آقای شمسی و تهرانی تشکر کنم و خسته نباشید بگم لینک دانلود منو ساز جومینا از سایت جومینا: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/menus/441-swmenu.html یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر