rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13303584721.jpg این خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام شما در چه مرحله ای پیغام خطا دریافت میکنید ؟ شما یکبار دیگه دیتابیس را بسازید و در انتخاب انکدینگ دقت کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 من از پنل میسازم فقط نام و پسورد . یوزر میخواد بعد که دیتا بیس ساخته میشه در مرحله نصب که اطلاعاته دیتابیس میخواد جالبه قبلا خطا نمیداد بعدشم من به انیکودش مار نداشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دیتابیس رو با یوزر دیتابیس ست کردید؟ بعد از ساخت دیتابیس دقت کنید که نام و نام کاربری دارای پیشوند هست یا خیر... و دقیقا همان را وارد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام آقای فرحزادیان من هم دیتابیس رو در هنگام نصب جوملا با یوزر و پسورد دیتابیس که در هاست ساختم ست میکنم. مگه مشکلی داره.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خیر، حتما دیتابیس باید با یک یوزر ست بشه و منظور بنده این بود که استارتر تاپیک این کار رو انجام دادند یا خیر... البته الان از پست های دیگر استارتر تاپیک متوجه شدم ایشون از هاست رایگان استفاده میکنند که با توجه به این موضوع این احتمال هم هست که مشکل از جانب سرورشون باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 اره به خاطر فری بودن بود دیر عمل میکرد دیتابیس جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر