sasanx22 0 ارسال شده در اسفند 90 با عرض سلام در قالب مدیریت مدرسه جومینا زیر هدر یک ساعت قرار داره . اگه لطف کنید و توضیح بدبد که اونو چطوری تنظیم کنم . چون ظاهرا با ساعت کامپیوتر کار نمی کنه .و دوم اینکه زمان خود سایت هم تنظیم نیست یعنی چند ساعت عقب است . اونو از کجا باید تنظیم کنم با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز شما وارد مدیریت سایت بشید منوی تنظیمات کلی >> تب سرور >> گزینه تنظیمات محلی رو روی +UTC3:30 تهران قرار بدید اگر مشکلتون حل نشد باید تایم سرور تنظیم بشه پس از مدیر هاست درخواست کنید تایم رو درست کنه به احتمال 99% با همین گزینه مشکلتون حل میشه یا علی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanx22 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ببخشید فقط زدن یک دکمه تشکر کافی نبود چون واقعا در کمترین زمان برای اولین بار پاسخ مناسب رو گرفتم . باز هم تشکر از شما دوست عزیز بله مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ببخشید فقط زدن یک دکمه تشکر کافی نبود چون واقعا در کمترین زمان برای اولین بار پاسخ مناسب رو گرفتم . باز هم تشکر از شما دوست عزیز بله مشکل حل شد خواهش میکنم دوست عزیز ما اینجا هستیم که به دوستان کمک کنیم مشکلات رو رفع کنند فقط وظیفه است یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر