mehdi_far 3 ارسال شده در بهمن 90 سلام من جوملا 1.5.25 روی لوکال نصب کردم اما در قسمت مدیریت ماژول فقط ماژول Main Menu نمایش داده میشه و خبری از سایر ماژول ها نیست! ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام جوملاتون رو ازکجا گرفتی؟ البته عمر جوملا 1.5 داره تموم میشه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام اصلا ماژول نصب شده ای دارید که نمایش بده؟ اگه ندارید از قسمت مدیریت ماژول ها روی جدید کلیک کنید و تک تک ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در بهمن 90 باتشکر از دوستان جوملا از سایت joomla.org دانلود کردم حود جوملا یه سری ماژول پیش فرض داره اما هیچکدومشون نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما در مراحل پایانی نصب جوملا فایل های نمونه و پیش فرض رو نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. وقتی که در مدیریت ماژول ها > جدید را می زنید ، ماژول جدیدی نمایش می دهد؟ شما اطلاعات پیش فرض را در مرحله پایانی نصب کردید؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در بهمن 90 نه اطلاعات پیش فرضنسب نکردم موقعی که در ماژول جدید می زنم یک سری ماژول جدید نمایش داده میشه الان یک بار دیگه جوملا نصب کردم و اینبار اطلاعات نمونه نصب کردم درست شد! پس اشکلال از عدم نصب اطلاعات نمونه بود فکر کردم جوملا مشکل داره منو از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام نه دوست عزیز اصلا لازم نبود که دوباره نصبش کنید میتونستید به صورت دستی ماژول های مورد نظطرتونو فقط با چند تا کلیلک نصب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر