leksoz 95 ارسال شده در بهمن 90 سلام میتوانید در گوگل ادرس سایت خودتونو بدون w یعنی به صورت site:yoursite.com وارد کنید و صفحات ایندکس شده خود رو ببینید... نمونه لینک زیر رو ببینید: http://www.google.com/search?num=100&hl=fa&q=site%3Amilad.asia&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8 :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 این که اصلا کار نمی کنه ؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما فقط در سرچ گوگل متنت رو اینجوری وارد کن سرچ رو بزن: site:yourdomain.com یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون آیا هر تعداد صفحه بیشتری لیست شده باشه یعنی ایندکس بهتر ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اردیبهشت 91 شما نقشه ی سایت خودتونو داخل گوگل وب مستر ثبت کنید...بعد از چند هفته تمام صفحات سایتتون ایندکس خواهد شد حالا تعدادش بسته به مقدار مطالب سایت شما داره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boshiant 0 ارسال شده در آذر 98 ممنون تست کردم خوشحجالم بیشتر مطالبم ایندکس شده بقیه مطالب هم دارم به صورت دستی تو وبمستر ایندکس میکنم ممنون از شما سایت من اینه کافه کتاب (دانلود کتاب) کتاب لازم داشتید در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zaniaaaaar 0 ارسال شده در 24 مهر (ویرایش شده) سلام وقتتون بخیر دوستان. برای اینکه ببینید چه تعداد صفحات سایت ایندکس شده روش site: بهترین راه حل هست. به عنوان مثال نمونه زیر رو ببینید. نکته ای که هست با این کار شما باید صفحاتی که نباید ایندکس شوند رو از سایت مپ حذف کنید تا بودجه کروال رو نخوره. مثلا همین سایت زیر رو ببینید کلی صفحه النتوری و پیجینیشن رو ایندکس کرده که بودجه کروال رو مصرف می کنه: site: https://fanamoozan.com/ ویرایش شده 24 مهر توسط zaniaaaaar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soniaaaaaa 0 ارسال شده در 25 مهر سلام وقتتون بخیر. من یه سری صفحاتم ایندکس می شند اما بعد از یه هفته از ایندکس خارج می شند. کسی میدونه دلیلش چیه؟ مثلا صفحه زیر را تازه ایندکس کردم: https://paytakhtfanavari.com/courses/key-and-lock-making-training/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pooya--123 1 ارسال شده در 5 آذر تاریخچه زبان برنامه نویسی کاتلین در سال ۲۰۱۱ شرکت JetBrains زبان برنامه نویسی کاتلین (Kotlin) را ایجاد کرد. این زبان برنامه نویسی به دلیل توانایی بالا در ارتباط با جاوا، مورد توجه گوگل قرار گرفت. سر انجام در کنفرانس Google I/O در سال ۲۰۱۷ زبان کاتلین به عنوان یک زبان رسمی برای توسعه اندروید در کنار زبان جاوا قرار گرفت. کاتلین در سال ۲۰۱۱ توسط کمپانی Jetbrains معرفی شد و اولین ورژن پایدار (Stable) آن در سال ۲۰۱۶ به نام ورژن ۱.۰ ارائه شد. کاتلین در ابتدا با هدف تعامل و سرعت بخشیدن به برنامههای ساختهشده با زبان جاوا و از میان برداشتن ضعفهای ساختاری جاوا عرضه شد. سرپرست تیم توسعهدهندگان کاتلین Andrey Breslav بیان داشته که کاتلین یک زبان قدرتمند و شیءگرا است که قصد دارد از جاوا بهتر عمل کند و به برنامه نویسان جاوا اجازه مهاجرت تدریجی به این زبان را بدهد. از زمان معرفی کاتلین ۱.۵ این زبان قدرت خاصی گرفت ، به واسطه پایدار (stable) شدن امکانات و فیچر های اصلی و مهم این زبان باعث شد نگاه های بیشتری به این زبان منعطف شود ، چرا که روند توسعه را آسان تر کرده و همچنین نگرانی مربوط به عدم پایداری api این امکانات از بین رفته است. در سال ۲۰۱۷ گوگل رسماً این زبان را بهعنوان زبان دوم برنامهنویسی برای اندروید معرفی کرد. در حقیقت از این تاریخ به بعد بود که اموزش Kotlin توجه بیشتری از برنامه نویسان را به خود جلب کرد. زیرا کاتلین زبانی ذاتاً کامپایل شده است و سریعتر از زبانهای دیگر عمل میکند و درنتیجه اپلیکیشن هایی بهتر و قویتری میتوان با آن تولید کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر