daneshpars 20 ارسال شده در بهمن 90 سلام. امروز صبح اين پيغام در ساب دامين هاي من نشان مي دهد. در صورتي كه ديشب اصلا اين مشكل رو نداشت. Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL و خواستم از سي پنل هاست به پايگاه داده برم ولي ديدم كه يك صفحه جديد نشون داده شد كه درخواست نام كاربري و رمز پايگاه داده رو ميده من رمز و نام كاربري سي پنل رو زدم ولي پايگاه داده اصلا نشان داده نمي شود. و به پشتيباني هاست هم گفتم. گفتند كه رسيدگي مي كنيم. به نظر شما چه اتفاقي افتاده ؟ چون تمام ساب دامين ها كه با جوملا بودند اين اتفاق افتاده. و فايل هاي كانفينگ رو هم نگاه كردم مشكلي نداشتن. و قبلا براي پي اچ پي ماي ادمين رمز و نام كاربري درخواست نمي كرد. :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام این مشکل به احتمال زیاد از تنظیمات تازه هاست شماست منتظر جواب پشتیبانی هاستتون باشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daneshpars 20 ارسال شده در بهمن 90 سلام این مشکل به احتمال زیاد از تنظیمات تازه هاست شماست منتظر جواب پشتیبانی هاستتون باشید... مرسی از شما. صبح درستش کردن. ولی خوب چیزی نگفتن که به چه دلیلی بوده . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر