زمان کنونی: ۲۸-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

پیشنهادات و انتقادات  

کاربران آنلاین در این تاپیک:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
آغاز کننده: سعیدشمسی
بازدید ها: 2620

ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قوانین جدید تالار جومینا
نویسنده پیام

سرپرست کل
Administrator
وضعیت : آفلاین

اعتبار: 160
سپاس ها 3255
سپاس شده 4893 بار در 2064 ارسال
ارسال: #1
Rainbow قوانین جدید تالار جومینا
با سلام

مدتی بود که میخواستیم قوانین تالار تخصصی جوملای ایرانی رو باز نویسی کنیم و از اینکی که هست هم قدرتمندتر کنیم ( قدرتمند به این معنی نیست که کاربر رو محدود کنیم ! ) ، بخصوص بند های مربوط به تبلیغات ! سیاست ! اسپم ! و...!

برا همین در بخش مدیران بحثی در این مورد انجام شد و نظر من هم بر این بود که از شما دوستان و کاربران عزیز هم در این باره نظر خواهی شود که که مدیران عزیز لطف کردن و این رو کاملا تایید کردند .

ما دوست داریم این قوانین رو خودتون بنویسید ! و اگر این قوانین خوبتر باشند و خوبتر هم اجرابشن // نه اینکه ناظرین بیاند و تذکر بدند و شما هم مجبور باشید انجام بدبد ! دوست دارم قوانین جدید رو خودتون به نحوی تنظیم کنید که واقعا از دل و جان اونو بپذیرید و بهش عمل کنید و خودتون ناظر خودتون باشید ! // تالار خوبتری هم خواهیم داشت.

ما دوست داریم که برحسب قوانین جدید یک تالار تخصصیـتــر ، قانونمندتــر و صمیمیـتــر داشته باشیم !

دوستان عزیز سعی کنید پست ها کوتام و مفید باشد !
امضای سعیدشمسی
حـیدر بابا شیـطان بیـزی آزدیــریــب
مـحبتی اوره ک لـردن قــــــازدیــریـب
سالیب خـلقی بـیـر بـیرینـین جـانـینا

بـــاریـشـیـقی بلـشدیـریـبــ قــانـینا

@ مشاوره و طراحی اختصاصی - 3331 050 0937
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* لطفاً در پیام خصوصی سوال نپرسید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ صبح، توسط سعیدشمسی.)
۳۱-۴-۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط فرحزادیان ، ecomp.ir ، ستار رضايي ، computer_prospect ، رضاگنجی ، مـرادی ، omidnami ، مصطفی صفرعلی ، mohammadn72 ، امیررضاتهرانی ، حسین هادیان ، semac ، mohsen.tohidian
تبلیغات در جومینا

91-2-9

91-1-15
 90-9-3
 90-9-3

عضو انجمن
¤ حـــــــامــــــد ¤

اعتبار: 53
سپاس ها 1833
سپاس شده 1198 بار در 512 ارسال
ارسال: #2
RE: قوانین جدید تالار جومینا
سلام خوشحالم كه اولين نفرم نظرم رو مينويسم
فكر كنم نظم فروم كم شده چنتا ناظم بيشتر كنيد

صميميت متوسط شده ، نميدونم چرا اكثرا كارشون تموم ميشه ميرن و نميان!

دليل و راهكارش رو نميدونم!

و فكر كنم سخت گيري ها بايد طبقه بندي بشه
مثلا يكي كه خيلي تو فروم حق آب و گل داره نبايد با يه اشتباه كوچيك ، مورد حجوم قرار بگيره

1
راستي منم ميخوام اسمم رنگي بشهBig Grin
امضای ecomp.ir
ایکامپ
║│█▌║█║

(_̅(̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے

╚════ ೋღ☃ღೋ ═══╝
اثبات میکنیم که 1=2 است!
لینک زیر:
لینک مطلب
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۴-۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ عصر، توسط ecomp.ir.)
۳۱-۴-۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ عصر
 سپاس شده توسط فرحزادیان ، سعیدشمسی ، شاهین سمیع عادل ، مـرادی ، مصطفی صفرعلی ، shahryar warez ، mogtabaa ، حسین هادیان ، semac

محروم شده
Banned

سپاس ها 1
سپاس شده 19 بار در 10 ارسال
ارسال: #3
به نظر من مدیران جومینا قبل از اینکه این کار را انجام دهند در صدد بر آیند تا انتقاداتی می شود را یه جورهایی حل کنند یا جواب بدهند بعداً به این امر فکر کنند چون احساس می کنم یه تعداد با اینکه مدیر هستند ولی خبری ازشون نیست اگر خواستید با اسم می گوییم ولی شعار را کنار گذارید و برای مدیرانتان فکری بیندیشید چون مطمئن باشید انجمن هایی بوجود می آیند شما تازه متوجه می شوید در اول راهید عین انجمنی که ....
۳۱-۴-۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر

سرپرست کل
Administrator

سپاس ها 3255
ارسال: #4
با سلام
امیدوارم خوب باشید .

دوست عزیز این تایپیک برای "پیسنهاد وانتقاد نیست !" این بار رو جواب میدم ! ولی یه لطف کنید و در تایپیک جداگانه مطرح کنید و یا در ادامه تایپک انتقاد پیشنهادات بیان کنید .

- دوست عزیز فکر کنم به 99%+1% انتقادات بیان شده جواب داده شده !
- شما به فکر مدیران غایب نباشید جومینا خیلی کارها هم پشت پرده میکنه که بردوش اون عزیزان هست ! در ضمن فکر کنم همیشه حداقل یک مدیر در تالار حاظر هست حتی نصف شبها ! (حداقل که من و آقا رضا تا خود صبح هستیم !) ... شما زیاد به اون چیزها فکر نکنید ...خوش باشید.
- این یکی از اون بیدا نیست که به هر بادی بلرزه ! باور کنید Cool

زندگیتان سپید
امضای سعیدشمسی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ صبح، توسط سعیدشمسی.)
۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ صبح
 سپاس شده توسط فرحزادیان ، computer_prospect ، شاهین سمیع عادل ، مـرادی ، مصطفی صفرعلی ، مهدی مانیان ، mogtabaa ، mohsen.tohidian

عضو انجمن
امیر حاجیان -- 09394914166

اعتبار: 16
سپاس ها 386
سپاس شده 456 بار در 171 ارسال
ارسال: #5
با سلام
بی تعارف بگم

جواب دوست خوبم حامد جان :
نقل قول: صميميت متوسط شده ، نميدونم چرا اكثرا كارشون تموم ميشه ميرن و نميان!

دليل و راهكارش رو نميدونم!

و فكر كنم سخت گيري ها بايد طبقه بندي بشه
مثلا يكي كه خيلي تو فروم حق آب و گل داره نبايد با يه اشتباه كوچيك ، مورد حجوم قرار بگيره

حامد جان دلیل اولش اینه که عده ای از مدیران حتی خودشون به انجمن سر نمی زنن - چرا مدیران انجمن جومینا اینقدر کم شدند
برید تو لیست تیم مدیریت نگاه بکنید ببینید چند تا مدیر داریم و چند تاشون در انجمن فعالیت مفید دارند

برای خود من جومینا قبلا بیشتر لذت بخش بود تا الان
من قصد جسارت ندارم و فقط بی تعارف حرفمو میگم

دلیل دوم :

جومینا بیش از حد عضویت در تیم جومینا را محدود کرده

من هر چی از جوملا بلدم مدیون جومینا هستم به خاطر همین بی تعارف حرفمو میگم تا انجمن جومینا سر و سامان پیدا کنه

انجمن جومینا اینطوری پیش بره کاربران روز به روز کمتر میشن

در پناه حق
امضای amrdata
هاست و دامنه - طراحی وب سایت - خدمات پیام کوتاه - خدمات گرافیک - تبلیغات اینترنتی - برنامه نویسی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ صبح، توسط amrdata.)
۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ صبح
 سپاس شده توسط امیررضاتهرانی ، mogtabaa

سرپرست کل
Administrator

سپاس ها 3255
ارسال: #6
با سلام

نقل قول: جومینا بیش از حد عضویت در تیم جومینا را محدود کرده

اینو میتونید کمی بازتر کنید ! شما نوشتید تیم جومینا ها ! نه جومینا !
مگه ما بر ورود به تیم جومینا عضویت هم گذاشتیم یا قوانونی هم مشخص کردیم ؟ که شما اینو نوشتین ! هرکی سوادشو داره یا علی به من پ.م خصوصی بده Cool استقبال هم میکنیم !
البته از دوستان موجود در انجمن نفراتی هستند که قرار وارد تیم بشن ! دارم برسیشون میکنم !

Exclamation نه اگه منظورتون خود جومینا بود بهتره در این مورد پست ندید قبلا به حد کافی بحث شده . / اخطار

یا حق
امضای سعیدشمسی

۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ صبح
 سپاس شده توسط computer_prospect ، شاهین سمیع عادل ، مهدی مانیان

عضو انجمن
امیر حاجیان -- 09394914166

اعتبار: 16
سپاس ها 386
سپاس شده 456 بار در 171 ارسال
ارسال: #7
ببین دوست عزیز - استاد عزیز آقای شمسی
همونطور که گفتم بازم میگم من هر چی از جوملا بلدم مدیون جومینا هستم به خاطر همین بی تعارف حرفمو میگم تا انجمن جومینا سر و سامان پیدا کنه

به نظر من بهتره عده ای اعضای فعال را در تیم ناظمان ثبت نام کنید یعنی عده ای از فعالان انجمن ناظم بشند

نقل قول: اینو میتونید کمی بازتر کنید ! شما نوشتید تیم جومینا ها ! نه جومینا !
منظورتون متوجه نمیشم - میشه بیشتر توضیح بدید

استاد عزیز آقای شمسی به نظر من بهتره یک تاپیک بزنید و دلیل کم شدن کاربران انجمن را همه با هم جویا بشیم بهتره چون قوانین انجمن به اندازه کافی سخت و محکم هست که شاید تا حدودی بتوان گفت عده ای از کاربران را فراری داده[تصویر:  thankyou.gif]

همونطور که گفتم بازم میگم من هر چی از جوملا بلدم مدیون جومینا هستم به خاطر همین بی تعارف حرفمو میگم تا انجمن جومینا سر و سامان پیدا کنه - موفق باشید

در پناه حق Heart
امضای amrdata
هاست و دامنه - طراحی وب سایت - خدمات پیام کوتاه - خدمات گرافیک - تبلیغات اینترنتی - برنامه نویسی
۱-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ صبح

سرپرست کل
Administrator

سپاس ها 3255
ارسال: #8
با سلام

نقل قول: قوانین انجمن به اندازه کافی سخت و محکم هست که شاید تا حدودی بتوان گفت عده ای از کاربران را فراری داده
جناب حاجیان بهتر یک بار دیگه پست اول منو بخونید :
نقل قول: ما دوست داریم این قوانین رو خودتون بنویسید ! و اگر این قوانین خوبتر باشند و خوبتر هم اجرابشن // نه اینکه ناظرین بیاند و تذکر بدند و شما هم مجبور باشید انجام بدبد ! دوست دارم قوانین جدید رو خودتون به نحوی تنظیم کنید که واقعا از دل و جان اونو بپذیرید و بهش عمل کنید و خودتون ناظر خودتون باشید ! // تالار خوبتری هم خواهیم داشت.

ما دوست داریم که برحسب قوانین جدید یک تالار تخصصیـتــر ، قانونمندتــر و صمیمیـتــر داشته باشیم !
@ در ضمن این رو هم بخاطر داشته باشید ! هدف جومینا جذب کاربر نیست ! بلکه جذب متخصص هست ! و ایجاد یک محیط خوب برای متخصصین ! جومینا محلی هست برای طراحان حرفه ی نه تازه وارد ها !

نقل قول: منظورتون متوجه نمیشم - میشه بیشتر توضیح بدید
چشم بیستر توضیح میدم ! البته اگه ادامه شو با دقت میخوندید متوجه میشدشد !
نقل قول: اینو میتونید کمی بازتر کنید ! شما نوشتید تیم جومینا ها ! نه جومینا !
مگه ما بر ورود به تیم جومینا عضویت هم گذاشتیم یا قوانونی هم مشخص کردیم ؟ که شما اینو نوشتین ! هرکی سوادشو داره یا علی به من پ.م خصوصی بده [تصویر:  cool.gif] استقبال هم میکنیم !
شما نوشتید تیم جومینا ! یعنی مدیران ! / عضویت در جومینا هم که عضویت در سایت اصلی هست !(که بهتر در این مورد بخث نکنید !)

نقل قول: استاد عزیز آقای شمسی به نظر من بهتره یک تاپیک بزنید و دلیل کم شدن کاربران انجمن را همه با هم جویا بشیم بهتره چون
@ این رو هم بخاطر داشته باشید ! هدف جومینا جذب کاربر نیست ! بلکه جذب متخصص هست ! و ایجاد یک محیط خوب برای متخصصین ! جومینا محلی هست برای طراحان حرفه ی نه تازه وارد ها !
@! کی میگه کاربر تالار کم شده! بر حسب کدوم آمار دارید اینرو میفرمایید - تایپیک رو منحرف نکنید عنوان رو یک بار دیگه مطالعه کنید اگه انتقادی یا پیشنهادی دارین بهتره در یک تایپیک جداگانه مطرح کنید !

زندگیتان سپید
امضای سعیدشمسی

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ صبح، توسط سعیدشمسی.)
۱-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ صبح
 سپاس شده توسط computer_prospect ، شاهین سمیع عادل ، mercol30

عضو انجمن
مهدی

اعتبار: 22
سپاس ها 369
سپاس شده 334 بار در 95 ارسال
ارسال: #9
سلام به همه دوستان محترم .

از اینکه این انجمن اینقدر به فکر کاربراش هست تشکر می کنم . به نظر من دوستان بهتر قبل از هر انتقادی بیایم از اینکار پسندیده مدیران تشکر کنیم بعدا راه کار بدیم نه انتقاد .

نقل قول: و فكر كنم سخت گيري ها بايد طبقه بندي بشه

من با این جمله موافقم اما بهتر هست دیکتشو کمی تغییر بدم . اینکه سخت گیری ها نسبت به طبقه هر User تنظیم بشه قبول اما نا گفته نمونه که هرکی قراره طبقش بالا بره باید بیشتر رعایت کنه . اما از مدیران محترم این درخواست رو هم داریم که لطف کنن این مورد رو در نظر بگیرن .

نقل قول: مثلا يكي كه خيلي تو فروم حق آب و گل داره نبايد با يه اشتباه كوچيك ، مورد حجوم قرار بگيره

من همه می دونن احترام خاصی برای تمام کاربران انجمن قائلم و همیشه با کمال احترام و دوستی با همه صحبت کردم و کاری نکردم دل کسی از من بگیره . پس لطفا اگر حرفی می زنم کسی ناراحت نشه . دوستان من تا امروز ندیدم مدیری با کسانی که حق آب و گل دارن یا بهتره بگیم کمی قدیمی هستن و فعالیت بسیار خوبی دارن به صورت هجومی برخورد کنن . دوستان بیایم این نعمتی که خدا به ما داده رو با کلمات هجوم و ... از دست ندیم . بیایم از کلمات زیباتر استفاده کنیم . هدف در این انجمن تنها بالا بردن تخصص نیست هدف بالا بردن تخصص ، دوستی ، احترام ، مهر و محبت و . . . خیلی چیز هاست .

و اما یک نظر دیگر :

فکر می کنم مدیران می تونن لطف کنن و کسانی که فعالیت خوب دارن یا اعتبار قابل قبولی دارن یا ... یک سری امتیاز ها بهشون داده بشه . مثلا کسی که آیتم های بالا شاملش می شد اگر روزی نیاز به کمک داشت به طور مثال نیاز داشت یک قالب براش طراحی بشه در اونجا این امتیاز ها برجسته بشه و یا قیمتی که قراره به این ممتاز تعلق بگیره خاص باشه یا کلا رایگان بشه . این امتیاز رو هم باید دیگر کاربران رعایت کنن (چون به طور مثال دارای اعتبار می باشد )

اما نظر شخصی من این هست که انجمن جومینا برترین انجمن هست و لطف کردن این حق رو به ما دادن چون چیزی کم نداره . من در انجمن های زیادی فعالیت داشتم نه فقط طراحی صفحات وب بلکه عموم اطلاعات کامپیوتری اما محیطی دوستانه تر و ... از اینجا وجود نداشت . جدی می گم بچه ها . حرفمو جدی بگیرید .

امیدوارم بتونم فعالیتهای بیشتری داشته باشم و بتونم کمک بزرگی به مدیران دلسوز و دوست داشتنی جومینا بکنم .

به امید ظهور غنچه ی یاس .
امضای computer_prospect
لحظات شادی بخش فراموش نشدنیست . بیایید یکدیگر را شاد کنیم

کد:
دوست گرامی لطفا برای تشکر بر روی دکمه سپاس کلیک کنید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ صبح، توسط computer_prospect.)
۱-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ صبح
 سپاس شده توسط سعیدشمسی ، شاهین سمیع عادل ، رضاگنجی ، مـرادی ، مصطفی صفرعلی ، فرحزادیان ، kafco

سرپرست کل
Administrator

سپاس ها 3255
ارسال: #10
با سلام

نقل قول: فکر می کنم مدیران می تونن لطف کنن و کسانی که فعالیت خوب دارن یا اعتبار قابل قبولی دارن یا ... یک سری امتیاز ها بهشون داده بشه . مثلا کسی که آیتم های بالا شاملش می شد اگر روزی نیاز به کمک داشت به طور مثال نیاز داشت یک قالب براش طراحی بشه در اونجا این امتیاز ها برجسته بشه و یا قیمتی که قراره به این ممتاز تعلق بگیره خاص باشه یا کلا رایگان بشه . این امتیاز رو هم باید دیگر کاربران رعایت کنن (چون به طور مثال دارای اعتبار می باشد )
این کار در بخش انجمنهای طبقه بندی شده داره اجرامیشه !
البته معیار اصلی فعالیت مفید هست و تایید مدیران .

زندگیتان سپید
امضای سعیدشمسی

۱-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ صبح
 سپاس شده توسط computer_prospect ، شاهین سمیع عادل ، رضاگنجی
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Heart ریز مشکلات سایت جومینا leksoz 0 49 ۲۴-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ صبح
آخرین ارسال: leksoz
  انتقادی در باب بخش افزونه های فارسی جومینا poonoodi 6 187 ۱۹-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ عصر
آخرین ارسال: poonoodi
  مشکل در نمایش منوهای سایت جومینا naser_haji 2 93 ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ عصر
آخرین ارسال: mahdi.iqu
  مشکل در ورود به قسمت کاربری سایت جومینا majidghaffari 3 128 ۸-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ عصر
آخرین ارسال: عرفان
  قابل توجه مدیران محترم جومینا !!! عرفان 9 229 ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ صبح
آخرین ارسال: امیررضاتهرانی
  سوالی در مورد خود پوسته انجمن جومینا Texima 15 393 ۲۶-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ صبح
آخرین ارسال: سعیدشمسی
  عضوین جومینا msn0098 1 125 ۲۲-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ عصر
آخرین ارسال: هاشمی
  کلاس های طراحی قالب جومینا در اصفهان کجاست ؟ kianesfahan 12 725 ۱۶-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ عصر
آخرین ارسال: hamidnpc
Question اطلاع رسانی کلاس های آموزشی جومینا golbazi 1 99 ۱۶-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ عصر
آخرین ارسال: mahdi.iqu
  تشکر از همه بر و بچه های جومینا mehdi12345 10 426 ۶-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ عصر
آخرین ارسال: فرحزادیان

پرش به انجمن: