زمان کنونی: ۲۸-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۴۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

پیشنهادات و انتقادات  

کاربران آنلاین در این تاپیک:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
آغاز کننده: سعیدشمسی
بازدید ها: 2618

ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قوانین جدید تالار جومینا
نویسنده پیام

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
وضعیت : آفلاین

اعتبار: 129
سپاس ها 2544
سپاس شده 4666 بار در 1496 ارسال
ارسال: #31
RE: قوانین جدید تالار جومینا
البته من منظورم ارسال هايي بود كه دركل به موضوع تاپيك نزديك هم نيست و انشاالله كه شما ناراحت نشده باشيد !
منظور اصلي از ايجاد اين تاپيك و دقيق تر كردن قوانين به خاطر به وجود نيامدن و رفع همين شبهات است تا ديگر دوستان به هيچ عنوان از حذف ارسال يا ويرايش آن دلگير نشوند !
من خودم ادرس سايتمون رو از امضا هم برداشتم تا سوء تفاهم كوچكي هم براي دوستان پيش نياد !

ما از دوستاني كه خارج از بحث اين تاپيك مواردي رو مطرح كردند درخواست كرديم كه در اين رابطه يعني قوانين اگر نكاتي به نظرشون ميرسه اعلام كنند كه البته نكته مورد نظر شما درقوانين موجود است و بارها هم به بسياري از دوستان گفته شده !

البته قوانين فعلي جزو كاملترين قوانين انجمن موجود است و شايد هم نياز به ويرايش نداشته باشد ولي تيم مديريت جومينا ميخواهد اين قوانين تكميل تر باشد !

انجمن انتقادات براي انتقاد هميشه باز است ولي برخي دوستان در اين تاپيك انتقاد ميكنند كه اين هم باز نقض قوانين انجمن است !
امضای رضاگنجی
۹-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۳۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط مـرادی ، سعیدشمسی ، فرحزادیان
تبلیغات در جومینا

91-2-9

91-1-15
 90-9-3
 90-9-3

سرپرست کل
Administrator

اعتبار: 160
سپاس ها 3255
سپاس شده 4893 بار در 2064 ارسال
ارسال: #32
با سلام

(۹-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ عصر)sulduz نوشته شده توسط:  ولی آقای شمسی قوانینی که مقرر می شود مثل تبلیغات آیا استثنا دارد یا برای همه یکسان هست چون من می بینم شما به دیگران تذکر تبلیغات نکردن می دهید ولی من می بینم بنرها در بالا چر خش می خورند تا اون جایی که توی دهات ما کدخدا قانون وضع می کرد اول خودش رعایت می کرد بعد از دیگران انتظار داشت که رعایت کنند ولی اگر استثنایی برای قوانین هست بگید در این مورد دیگر بحث نشود . چون بالاخره اخنیار انجمن را دارید .
کدوم تبلیغات منظورتون هست ؟/ جواب من هم همون جواب آقا رضا هست.

(۹-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ عصر)joomla-pro-joomfa نوشته شده توسط:  شما جومینایی ها نمیدنین دارین چی کار میکننین .. یکی میاد پست من رو ویرایشمیکنه و نفر بعدی حذف میکنه ... حداقل با هم هماهنگ باشید .
من پست مجله ویژه رمضان رو زدم .. توش توی پرانتز نوشتم که حجمش زیده و نمیشه آپلود کردش ... یکی از مدیران اومد این متنی که نوشتم رو پاک کرد و نفر بعدی هم کلا حذف کرد . بابا به مولا تبلیغ سایتم نبود . 4 مگابایت حجمش بود . یکم هماهنگ باشید . کلا مدیریت سایت مشکل داره . یه فکر اساسی کنید . با این نظرسنجی ها 100 سال دیگه هم به هیچ جا نمیرسید .

دوست عزیز نیما جان مدیران ما به شما بی احترامی کردند ! بزار خدمو بگم تا حالا جز استاد و دوست عزیز به شما چیزی گفتم !

نمیدنم شما این هماهنگی رو چی معنی میکنید ! و بر حسب هماهنگی کدوم تیم موفق!!! دارین این رو می سنجید ! ما با هم هماهنگ نیستم ! قبول ! (ولی فکر نکنم به شما ربطی داشته باشه ! درسته ؟ /- این تایپیک هم برا انتقاد پیشنهاد نیست ! که بفرمایید انتقاد کردم )
آقا جون هر چیزی حدو اندازه خودشو داره ! " همه مدیران سایت مشکل دارند " ! همه نیستند شاید از مدیریت من هستش ! ولی چیکار کنم دیگه بهتر از این بلد نیستم ! شایدهم بعضی از کاربران ایرانی خوب تر از اینو نمیکشن ! برا همین ...!
"با این نظرسنجی ها 100 سال دیگه هم به هیچ جا نمیرسید . " درست ! شما درست می فرمایید، آخه میدونید چه ی ، هنوز بعضی از کاربران ایرانی فرق نظر خواهی با انتقاد پیشنها رو نمیدونند.

زندگیتان سپید
موفق باشید.
امضای سعیدشمسی
حـیدر بابا شیـطان بیـزی آزدیــریــب
مـحبتی اوره ک لـردن قــــــازدیــریـب
سالیب خـلقی بـیـر بـیرینـین جـانـینا

بـــاریـشـیـقی بلـشدیـریـبــ قــانـینا

@ مشاوره و طراحی اختصاصی - 3331 050 0937
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* لطفاً در پیام خصوصی سوال نپرسید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ عصر، توسط سعیدشمسی.)
۹-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط دفاعی ، رضاگنجی ، فرحزادیان ، ستار رضايي

سرپرست کل
Administrator

اعتبار: 160
سپاس ها 3255
سپاس شده 4893 بار در 2064 ارسال
ارسال: #33
با سلام

بعد از ویرایش قوانین جدید حجم آپلودی روه به 5مگ تغییر میدم / بیشتر از اون هم براش یه فکر ی میکنیم .
@ دوستانی که انتقاد پیشنهادی دارند در یک تایپیک جداگانه مطرح کنند . / تا برسی بشه .

تایپیک قفل شد /.

شاد باشید
یا علی
امضای سعیدشمسی
حـیدر بابا شیـطان بیـزی آزدیــریــب
مـحبتی اوره ک لـردن قــــــازدیــریـب
سالیب خـلقی بـیـر بـیرینـین جـانـینا

بـــاریـشـیـقی بلـشدیـریـبــ قــانـینا

@ مشاوره و طراحی اختصاصی - 3331 050 0937
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* لطفاً در پیام خصوصی سوال نپرسید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ عصر، توسط سعیدشمسی.)
۹-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۱۴ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط رضاگنجی ، عبدالله عصمتی ، دفاعی ، مـرادی ، فرحزادیان ، amrdata
ارسال موضوع  موضوع بسته شده است 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Heart ریز مشکلات سایت جومینا leksoz 0 49 ۲۴-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ صبح
آخرین ارسال: leksoz
  انتقادی در باب بخش افزونه های فارسی جومینا poonoodi 6 187 ۱۹-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ عصر
آخرین ارسال: poonoodi
  مشکل در نمایش منوهای سایت جومینا naser_haji 2 93 ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ عصر
آخرین ارسال: mahdi.iqu
  مشکل در ورود به قسمت کاربری سایت جومینا majidghaffari 3 128 ۸-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ عصر
آخرین ارسال: عرفان
  قابل توجه مدیران محترم جومینا !!! عرفان 9 229 ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ صبح
آخرین ارسال: امیررضاتهرانی
  سوالی در مورد خود پوسته انجمن جومینا Texima 15 393 ۲۶-۱-۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ صبح
آخرین ارسال: سعیدشمسی
  عضوین جومینا msn0098 1 125 ۲۲-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ عصر
آخرین ارسال: هاشمی
  کلاس های طراحی قالب جومینا در اصفهان کجاست ؟ kianesfahan 12 725 ۱۶-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ عصر
آخرین ارسال: hamidnpc
Question اطلاع رسانی کلاس های آموزشی جومینا golbazi 1 99 ۱۶-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ عصر
آخرین ارسال: mahdi.iqu
  تشکر از همه بر و بچه های جومینا mehdi12345 10 426 ۶-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ عصر
آخرین ارسال: فرحزادیان

پرش به انجمن: