زمان کنونی: ۲۸-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۱۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های انجمن   اطلاعیه های انجمن را در اینجا ملاحظه فرمایید

کاربران آنلاین در این تاپیک:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
آغاز کننده: امیررضاتهرانی
بازدید ها: 1161

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ســـه خبر مهم در رابطه با جومینا
نویسنده پیام

سرپرست کل
سرپرست کل
وضعیت : آفلاین

اعتبار: 160
سپاس ها 1296
سپاس شده 5129 بار در 1471 ارسال
ارسال: #1
Exclamation ســـه خبر مهم در رابطه با جومینا
سلام
سه خبر مهم در رابطه با جومینا وجود دارد که به اطلاع میرسانم
خبر اول مربوط به اعضا جومینا میشود و دو خبر بعدی عمومی است
و اما خبر اول :

خوشبختانه در حال حاضر این امکان وجود دارد که به نمام کاربران جومینا 200 مگ فضای رایگان بدیم که روی cpanel هم هست . این فضا از سرور های رایگان گرفته نشده و مبلغ زیادی هم بایت یک سالش داده ایم اما چون حجم زیادی خریده ایم میتونیم به کاربرای جومینا این فضا را رایگان بدیم Wink از نظر کیفیت سرعت این سرور بسیار خوب است و جزو 10 سرور برتر دنیا میباشد تمام امکاناتش هم دست خودمونه منتها قوانین رایج در سرور های غیر رایگان باید درش رعایت بشه و وارز هم نیست انشا الله فردا یا پس فردا این امکان برای اعضا جومینا برقرار میشه اگر کسی عجله داشت و جزو اعضا هم بود به من ایمیل بده زود تر براش پنلش را باز کنم .

خبر دوم

2 ماه پیش من قالب تابناک را از اول طراحی و منتشر کردم اما چون خودم از قالب خوشم نمیومد زیاد بهش ور نفرتم در همان موقع قوا دادم یک قالب خبری توپ طراحی و منتشر کنیم . خلاصه پس از صرف وقت بسیار این قالب آماده شده است که برای عموم تا آخر همین امشب منتشر میشه
طراح گرافیکی قالب سجاد شیخی بوده و من خودم هم تبدیلش کرده ام در تبدیل قالب از دایو استفاده شده و کاملا بدون تیبل است همچنین دوست عزیزم سعید رمضانزاده نیز قالب را تست کرده اند
اسم قالب شار نیوز است و روی IE6 IE7 IE8 FIREFOX ست شده برای این قالب یک بسته هم در نظر گرفته ایم که منتشر میشه یعنی بسته خبریش هم درست شده منتها چون در بسته خبری از ماژول هایی استفاده شده که با ie6 هماهنگی ندارند لذا ممکنه در سایت دمو قالب با IE6 همخوانی نداره که اینطور نیست . امیدوارم این قالب و بسته همراهش بکارتون بیاد

اسکرین شات :
[تصویر:  JOOMINAVER.jpg]

دمو بسته خبری :
نقل قول: NEWSPORTAL.JOOMINA.IR

خبر سوم
در همین جا اعلام میکنم . که جومینا از تمامی سایتهایی که محتوای بشر دوستانه داشته و عام المنفعه هستند پشتیبانی کامل مینماید .
این سایت ها باید دارای شرایط زیر باشند
1- در راستای گسترش اگاهی و بالابردن دانش عمومی در هر زمینه ای باشند
2- تجاری نباشند و به عنوان مثال کالایی برای فروش نداشته باشند
3- در زمینه های مختلف عملی و فرهنگی و اجتماعی مطابق با قوانین جمهورس اسلامی
باشند
پشتیبانی که جومینا از این دسته از سایت ها مینماید شامل موارد زیر است
1- تامین فضای مورد نیاز (هاست) 150 مگ
2- پشتیبانی از وب سایت و رفع مشکلات احتمالی در مدیریت سایت
3- ارائه فیلم آموزشی یادگیری جوملا به صورت رایگان
4- در برخی موارد طراحی قالب

البته قوانین کامل تر به اطلاع خواهد رسید
امضای امیررضاتهرانیطراحی سایت و قالب -تماس : joominamarket.com
لطفا در پست خصوصی سئوال نپرسید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۳-۱۳۸۹ ۰۹:۲۹ عصر، توسط امیررضاتهرانی.)
۷-۳-۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط deldar ، مجید قنادیان ، ahmad19 ، محمد توسلیان ، Nezar ، exiler ، shahrokhdesign ، prolight ، semac ، Hesam ، hamid1635 ، battle69 ، سعیدشمسی ، Wisdom ، IACbook ، AzadShahr ، ehsan7413 ، goldenboy ، delshad1522 ، shahryar warez ، mahyar130 ، letelite ، arang ، reza11_2005 ، saeed45 ، m.rezaei ، حسین هادیان ، miladsafa ، vahid300 ، رضاگنجی ، احمدعبداله نژاد ، black-boy
تبلیغات در جومینا

91-2-9

91-1-15
 90-9-3
 90-9-3
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  انتشار جوملا فارسی 2.5.3 جومینا امیررضاتهرانی 0 272 ۳-۱-۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ عصر
آخرین ارسال: امیررضاتهرانی
  [ مهم ] پایان ترجمه ی افزونه های فارسی جوملا 1.5 در جومینا سعیدشمسی 0 223 ۲۳-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ صبح
آخرین ارسال: سعیدشمسی
  [ مهم ] اطلاعیه شماره 15 جومینا سعیدشمسی 0 1,679 ۲۴-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ عصر
Rainbow [ مهم ] تبلیغات در تالار تخصصی جومینا سعیدشمسی 0 1,086 ۱۵-۷-۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ صبح
  انتشار جوملا 1.6 فارسی توسط جومینا بزودی! امیررضاتهرانی 0 919 ۱۵-۴-۱۳۸۹ ۰۱:۵۹ عصر
آخرین ارسال: امیررضاتهرانی

پرش به انجمن: